Ons team

Wie zijn de mensen bij Kuil Hypotheken en Verzekeringen?

Henry Kuil

Henry Kuil

Eigenaar

Gerda Kuil

Gerda Kuil

Eigenaar

Esther Bergsma

Esther Bergsma

Commercieel medewerker

Niek Orsel

Niek Orsel

Commercieel medewerker

Wouter Breider

Wouter Breider

Verzekeringsadviseur

Sammy

Sammy

Kantoorhond

Onze 5 zekerheden

Waar wij voor staan!

Mock Up Kuil Hypotheken op een computerscherm1. Lokaal en toegankelijk: Ons kantoor bevindt zich letterlijk bij u om de hoek in Stadskanaal. Of u nu even  wilt binnenlopen voor een snelle vraag of een uitgebreid adviesgesprek, wij zijn er om u te helpen. Geen afspraak nodig!

2. Flexibele afspraken: Uw tijd is kostbaar. Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Bij bijzondere omstandigheden is het ook mogelijk om buiten kantoortijden een afspraak te maken.  

3. Onafhankelijk advies: Als onafhankelijke adviseurs hebben wij geen belangen bij specifieke verzekeringsmaatschappijen. Wij vergelijken en adviseren op basis van uw behoeften en doelen, waardoor u altijd de beste oplossing krijgt.

4. Compleet dienstenpakket: Van verzekeringen tot hypotheken en meer, ons uitgebreide dienstenpakket biedt alles wat u nodig heeft voor een solide financiële basis. Vereenvoudig uw financiën en krijg alles onder één dak.

5. Persoonlijke benadering: Bij Kuil Hypotheken en Verzekeringen hechten we waarde aan persoonlijk contact. Onze adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het aanvragen van verzekeringen, waarbij we rekening houden met uw unieke situatie en wensen.

6. Vakkundige schadeafhandeling: Mocht u onverhoopt schade ervaren, dan nemen wij het volledige proces voor onze rekening. Van het invullen van de benodigde papieren tot een snelle en professionele afhandeling, wij zorgen ervoor dat u snel weer onbezorgd kunt leven.

7. Betaalbare premies: Bij Kuil Hypotheken en Verzekeringen begrijpen we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze premies zijn concurrerend met die van internetverzekeraars, zodat u kunt genieten van uitstekende dekking zonder uw budget te overschrijden.

Kies voor gemoedsrust en betrouwbaar advies. Neem vandaag nog contact op met Kuil Hypotheken en Verzekeringen voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw financiële doelen te bereiken en uw toekomst veilig te stellen. Uw financiële welzijn begint hier!

Stuur ons een bericht